
Hecha farkı ile tanışıyoruz bugün sevgili takipçilerim ve çok kıymetli blogger arkadaşlarım;
Hecha ürünlerinin, piyasadaki diğer pişirme gereçlerinden ağır olma sebebi, malzemesi olan dökme demir. Evet, biraz ağır ama ağırlığınca lezzet var. Ancak bu sebeple Hecha ile pişen tüm yiyeceklerin lezzeti de katlanıyor.
Hecha ürünleri piyasadaki diğer pişirme gereçlerinden daha sağlıklı. Çünkü kaplama malzemesi binlerce yıldır kullanılan ve doğal camdan üretilen emaye. Hecha ile pişirdiğiniz yemeklerde sağlıkla ilgili kafanızda bir soru işareti kalmıyor çünkü kullandığınız malzemenin ne olduğu konusunda her türlü bilgiye kolayca ulaşabiliyorsunuz.


Pişirmenin en lezzetli yolu!
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.
İspanyolcada "Mükemmel pişirilmiş!" anlamına gelen HECHA, geleneksel pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Yeteneğini doğal pişirme ve dökme demir malzemeden alan HECHA, seçkin yeme kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Dökme demir, yüzlerce
yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme
gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk
ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir şekilde
dağıtıyor. Dökme demirde pişen hiçbir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor.

Et ve sebzeler hem
lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin
uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara
taşıyor

Sizde hepsi ve daha fazlası için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
http://hecha.com.tr

Sizde hepsi ve daha fazlası için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
http://hecha.com.tr
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder